Vegan burger met gegrilde portobellochampignon
- Totale tijd 23min.
- 10min.
Bereiden - 13min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
2 personen
2 Kleine portobellochampignons
2 el Pesto
2 Vegan hamburgerbroodjes
1 Avocado
0.5 Tomaat
0.5 Rode ui
2 reepje Vegan kaas
Enkele slablaadjes
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /4
Was de champignons. Breng op smaak met zout en peper. Leg de champignons in het apparaat voorzien van de plaat en zorg ervoor dat ze niet op elkaar liggen. Laat het bereidingsproces van start gaan.
Stap 2 /4
Giet na afloop de helft van de pesto over de champignons.
Stap 3 /4
Leg de champignons meteen tussen de hamburgerbroodjes, samen met wat avocado, een paar plakjes tomaat, de rode ui, de veganistische kaas, enkele slablaadjes en de overgebleven pesto.
Stap 4 /4
Serveer met zoeteaardappelfriet.