Vegan en glutenvrije vloeibare chocoladecakejes
- Totale tijd 35min.
- 15min.
Bereiden - 15min.
Koken - 5min.
Afkoelen
Ingrediënten
3 ovenlading
18 cl Olie
16 cl Sojamelk
210 g Suiker
600 g Chocolade
30 g Bloem
180 g Bloem
3 Zout
Toebehoren
Bakvorm voor 6 muffins
Bereiding
Stap 1 /6
Hak de chocolade fijn en doe in een kom.
Stap 2 /6
Breng de olie al kloppend aan de kook met de boekweitmeel en de zout. Voeg de sojamelk en de suiker toe en blijf kloppen totdat het mengsel dik is.
Stap 3 /6
Giet op de chocolade, laat 1 minuut rusten en klop zachtjes totdat de chocolade is gesmolten. Voeg de rest van de bloem toe. Meng door elkaar.
Stap 4 /6
Verdeel het beslag gelijkmatig over de vormen en zet in de Cake Factory.
Stap 5 /6
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 6 /6
Laat 5 minuten rusten voor je ze uit de vorm haalt en wacht niet te lang met opeten om te genieten van de vloeibare binnenkant.