Vegan vloeibare mini-chocoladecakejes met pecannoten
- Totale tijd 1u. 10min.
- 15min.
Bereiden - 10min.
Koken - 45min.
Afkoelen
Ingrediënten
3 ovenlading
90 g Suiker
15 cl Hazelnoot- of amandelmelk
165 g Chocolade
90 g Bloem
36 Pecannoten
3 Zout
Toebehoren
Bakvorm voor 21 mini-repen
Bereiding
Stap 1 /4
Doe de suiker, melk en twee snufjes zout in een kleine pan. Breng aan de kook en zet het vuur uit. Voeg de in kleine stukjes gebroken chocolade toe. Roer met een garde door elkaar. Voeg de bloem toe en klop.
Stap 2 /4
Doe een theelepel deeg in elke vorm voor mini-cakejes. Duw een halve pecannoot in elk hoopje deeg. Plaats de vorm in de Cake Factory.
Stap 3 /4
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 4 /4
Zet koud weg en laat volledig afkoelen voordat je de cakejes uit de vorm haalt.