Vegan burger met gegrilde portobellochampignon
- Totale tijd 23min.
- 10min.
Bereiden - 13min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (20)
Easy Fry Silence EY552D 5L stille airfryer Easy Fry Dual XXL EY9428 11L Dual Air Fryer zwart Easy Fry & Grill Precision XL EY5058 4,6L 2-in-1 heteluchtfriteuse Easy Fry & Grill XXL EY8018 6,5L 2-in-1 heteluchtfriteuse - met uitneembare verdeler Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
2 personen
2 Kleine portobellochampignons
2 el Pesto
2 Vegan hamburgerbroodjes
1 Avocado
0.5 Tomaat
0.5 Rode ui
2 reepje Vegan kaas
Enkele slablaadjes
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /4
Was de champignons. Breng op smaak met zout en peper. Leg de champignons in het apparaat voorzien van de plaat en zorg ervoor dat ze niet op elkaar liggen. Laat het bereidingsproces van start gaan.
Stap 2 /4
Giet na afloop de helft van de pesto over de champignons.
Stap 3 /4
Leg de champignons meteen tussen de hamburgerbroodjes, samen met wat avocado, een paar plakjes tomaat, de rode ui, de veganistische kaas, enkele slablaadjes en de overgebleven pesto.
Stap 4 /4
Serveer met zoeteaardappelfriet.