Zalmnuggets met asperges
- Totale tijd 59min.
- 15min.
Bereiden - 44min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
8 personen
900 g Zalm
6 Eiwitten
120 g Paneermeel
3 g Griekse kruiden
2 Asperges
Olijfolie
Zout
Toebehoren
Grillen Verdeling
Bereiding
Stap 1 /6
Gebruik een fileermes om de huid van de zalm te verwijderen Snijd in stukken van ongeveer 5 cm dik.
Stap 2 /6
Doe de eiwitten in een kom. Doe de paneermeel en de Griekse kruiden op een bord en meng door elkaar.
Stap 3 /6
Dip de zalm in de eiwitten en laat het overtollige eiwit eraf druppen. Bedek de zalm met de paneermeelmix en schud het overtollige eraf.
Stap 4 /6
Was en snijd de asperges door de stelen te buigen waar ze natuurlijk breken. Besprenkel ze ruim met olijfolie en breng op smaak met zout.
Stap 5 /6
Plaats de grillplaat en de verdeler in het apparaat. Klik op de Sync-knop en selecteer de NUGGETS-stand voor P1. Selecteer voor P2 de GROENTEN-stand. Leg eerst de helft van de zalm nuggets aan een kant van de verdeler en start het kookproces. Als de timer afgaat, legt u de asperges aan de andere kant van de verdeler en hervat u het kookproces. Draai 10 minuten voor het einde de asperges en de zalmstukken om.
Stap 6 /6
Herhaal dit proces met de tweede lading.