Dahl van rode linzen
- Totale tijd 30min.
- 5min.
Bereiden - 25min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
8 ml kokosolie
100 g ui
1 teentje fijngehakte knoflook
5 g geraspte verse gember
2 snuifje paprikapoeder
1 tl garam masala
1 snuifje gemalen koriander
1 tl komijn
100 g rode linzen
200 g tomatenpuree
200 ml kokosmelk
200 ml water
1 snuifje zout
Bereiding
Stap 1 /8
Snijd de ui in blokjes.
Stap 2 /8
Doe de kokosolie, de kokosmelk, het water en het zout in de blenderkan.
Stap 3 /8
Sluit het deksel en stel het aangegeven programma in. Start het programma.
Stap 4 /8
Voeg de ui, de linzen, tomatenpuree en de kruiden toe als de timer klinkt.
Stap 5 /8
Sluit het deksel en stel het aangegeven programma nog 5 minuten in.
Stap 6 /8
Open het deksel en proef de kruiding als de timer klinkt.
Stap 7 /8
Sluit het deksel en stel het aangegeven programma nog 5 minuten in.
Stap 8 /8
Serveer in kommen en garneer met wat korianderblaadjes.