Stoofpot van rode linzen en kokosmelk
- Totale tijd 1u. 5min.
- 15min.
Bereiden - 45min.
Koken - 5min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /4
Laat de tomaten uitlekken en hak ze in blokjes. Plet het korianderzaad lichtjes in een vijzel. Schil en was de wortels en snijd ze in blokjes. Pel en snipper de ui. Verwarm de groentebouillon.
Stap 2 /4
Giet de olijfolie, het korianderzaad, kerriepoeder en linzen in de pan en meng. Leg er de tomaten bovenop, doe de bouillon, kokosmelk en een snufje zout erbij. Sluit de deksel.
Stap 3 /4
Stoof gedurende de aangegeven tijd.
Stap 4 /4
Laat het, na het stoven, even 5 minuten rusten in de pan voordat je het serveert. Heet serveren met de fijngehakte koriander en geraspte kokos.