Pannenkoek omelet met groenten
- Totale tijd 20min.
- 5min.
Bereiden - 15min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
5 cherrytomaatjes
150 g hamreepjes
3 eieren
0.25 groene paprika
0.25 gele paprika
0.25 rode paprika
200 ml melk
15 g boter
150 g geraspte mozzarella
bieslook
peterselie
peper
zout
Bereiding
Stap 1 /4
Maak een pannenkoekenbeslag met de bloem, resterende eieren, poedersuiker, melk en boter. Verdeel een grote pollepel beslag in een koekenpan, leg hamreepjes op de randen van de pannenkoek en voeg geraspte mozzarella toe.
Stap 2 /4
Snijd de pannenkoek met een spatel in het midden van de pannenkoek in 8 delen zonder helemaal door te gaan en vouw ze vervolgens over de randen met de vulling.
Stap 3 /4
Schep een nieuwe pollepel beslag in het midden van de pan, leg de rest van de hamreepjes en de geraspte mozzarella in een cirkel dicht bij de rand, snijd het midden opnieuw in 8 delen en vouw ze over de randen. Giet de omelet in het midden van de pannenkoek en bak. Versier met in 2 gesneden kerstomaatjes en peterselie, serveer en geniet!
Stap 4 /4
Dit is een recept in samenwerking met Chefclub.tv