Parmezaanse wolken eitjes
- Totale tijd 10min.
- 10min.
Bereiden - 0min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
50 g Achterham
40 g Bosui
4 Eieren
40 g Parmezaanse kaas, geraspt
Zout en peper
Verse bieslook
Bereiding
Stap 1 /5
Snijd de ham in blokjes of reepjes. Spoel en snipper de bosui. Scheid de eiwitten van de dooiers. Klop de eiwitten stijf.
Stap 2 /5
Voeg de ham, Parmezaanse kaas en bosui toe aan het eiwit. Breng op smaak met zout en peper voordat je voorzichtig mengt.
Stap 3 /5
Verhit de koekenpan en wacht tot het Thermo-Signal helemaal rood is. Spatel het eiwit als wolkjes in de pan en maak een kuiltje in het midden. Bak gedurende 6 minuten.
Stap 4 /5
Doe dan de dooiers in elk kuiltje en bak nog eens 3 minuten, met een deksel op de pan.
Stap 5 /5
Bestrooi vlak voor het serveren met fijngehakte bieslook.