Tortellini met ricotta en spinazie met zalm
- Totale tijd 40min.
- 15min.
Bereiden - 25min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (1)
Ingrediënten
6 personen
2 Pakjes tortellini met ricotta en spinazie voor 2 personen
600 ml Water
2 Moten zalm
200 ml Lichte room
1 ActiFry-lepel olie
2 Actifry-lepels dille
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /10
Verwijder het vel van de zalm.
Stap 2 /10
Snij de zalmmoten in de lengte doormidden en snij elke halve moot in 6 stukken.
Stap 3 /10
Bestrooi de zalm met de dille.
Stap 4 /10
Doe het water en de room in een pan.
Stap 5 /10
Breng het water en de room aan de kook en zet het vuur uit wanneer het water kookt. Zet vervolgens opzij.
Stap 6 /10
Giet de olie in de ActiFry en sluit de deksel.
Stap 7 /10
Laat de ActiFry gedurende de aangegeven tijd voorverwarmen.
Stap 8 /10
Doe de tortellini en de zalm in de binnenpan van de ActiFry. Giet de inhoud van de pan erbij en sluit de deksel.
Stap 9 /10
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 10 /10
Meng het gerecht goed door na de bereiding zodat de saus goed over de pasta verdeeld is.
Meng het gerecht goed door na de bereiding zodat de saus goed over de pasta verdeeld is.